CIB Kust

Inleiding

Welkom

Het bestuur van CIB Kust heet je welkom in haar beroepsvereniging. CIB Kust draagt professionalisme hoog in het vaandel. Wie als makelaar, syndicus, beheerder of bouwpromotor een correcte dienstverlening aan zijn klanten wil garanderen dient de snel wijzigende wetgeving op de voet te volgen. Hierbij komt CIB haar leden te hulp: door het verlenen van een brede waaier aan diensten blijft een CIB-makelaar op een vlotte manier geïnformeerd over alle facetten van het beroep. Up-to-date modelcontracten, permanente informatie over nieuwe wetgeving en juridische ondersteuning zorgen ervoor dat de vastgoedprofessional zijn beroep op een efficiënte wijze kan uitoefenen.  

Ook als consument pluk je daar de vruchten van! Je kan namelijk met een gerust hart een beroep doen op een CIB-vastgoedprofessional voor al jouw vastgoedtransacties.

Op deze website vinden zowel professionelen als consumenten meer informatie over de werking van onze beroepsorganisatie. Veel surfplezier!

Voor meer informatie over het CIB-lidmaatschap kan je terecht bij onze ledenconsulent Guillaume Dragonetti: guillaume.dragonetti@cib.be.

In De Kijker

  • Het 19de CIB Vastgoedcongres bracht op vrijdag 30 november meer dan 1.500 vastgoedprofessionals naar Antwerpen, een absolute recordopkomst. De sfeer herbeleven? Bekijk het foto- en videoverslag. Met de logingegevens van je inschrijving kan je de presentaties van de workshops downloaden.

  • Het 18de CIB Vastgoedcongres bracht op vrijdag 8 december maar liefst 1.500 vastgoedprofessionals naar Oostende. De sfeer herbeleven? Bekijk het foto- en videoverslag. Met de logingegevens van je inschrijving kan je de presentaties van de workshops downloaden.

Meer

Raad van bestuur CIB Kust

Penningmeester
peter.bonhomme@westlittoral.be
058 52 10 10
Bestuurder
jan@syndicsolutions.be
059 70 56 00
Bestuurder
dirk@immowoestyn.be
058 51 19 88
Bestuurder
dirk@immoflorizoone.be
050 41 38 29
Bestuurder
stefaan.leliaert@desyndic.be
Bestuurder
karel@sissau.be
Meer:
2

Provinciaal advies CIB Kust

Advocaat
paul.daems@themis.ws
059 80 24 12
Advocaat
059 51 16 06

Contact

CIB Kust vzw
Zeedijk 293 - 8430 Middelkerke

Secretariaat
Stijn Vermeersch
T 059 / 50 52 94 - F 059 / 31 38 26
Mail info@cibkust.be

Medewerkers

Ledenconsulent
guillaume.dragonetti@cib.be
Diensthoofd Ledendienst & Partner Manager
helen.mortier@cib.be

Aanbevolen