CIB Oost-Vlaanderen

Inleiding

CIB Oost-Vlaanderen

Als voorzitter heet ik u namens de raad van bestuur van harte welkom op de site voor CIB Oost-Vlaanderen. Al meer dan 75 jaar heeft het samengesteld bestuur het beste voor met onze CIB-beroepsorganisatie.

De uitdagingen blijven echter niet uit... Telkens opnieuw moeten we onze visie en richting bepalen en bijsturen, nieuwe accenten leggen en de communicatie met alle spelers op de markt, de politiek en onder de collega's onderhouden en optimaliseren.

Door intens lobbywerk bij alle belangrijke spelers zoals de politiek, het middenveld, de consument, onze leden... bepalen wij onze profilering. Met als doel de verdediging van de belangen van al onze leden en als resultaat de goede verstandhouding tussen de verschillende beroepsgroepen zoals vastgoedmakelaars, -promotoren, -beheerders en syndici.

We beogen onze interne kennis te verruimen door regelmatig bijscholingen & congressen te organiseren, door specifieke sprekers uit te nodigen op onze maandelijkse CIB-ledenvergadering en ultiem door uitwisseling van onze ideeën onderling.

Wilt u mee de visie van CIB Oost-Vlaanderen bepalen? Ziet u de meerwaarde van kennisverbreding & onderlinge communicatie in? Draagt u professionalisme hoog in het vaandel?

Dan bent u aan het juiste adres: CIB Oost-Vlaanderen!

Rik Schepens
Voorzitter CIB Oost-Vlaanderen vzw.

In De Kijker

  • Het 18de CIB Vastgoedcongres bracht op vrijdag 8 december maar liefst 1.500 vastgoedprofessionals naar Oostende. De sfeer herbeleven? Bekijk het foto- en videoverslag. Met de logingegevens van je inschrijving kan je de presentaties van de workshops downloaden.

  • CIB Vlaanderen reikte op donderdag 1 juni in Tour & Taxis de Real Estate Awards uit. Het Kempense vastgoedkantoor Hillewaere werd verkozen tot Vastgoedondernemer van het Jaar, terwijl Vastgoed Tine Dujardin uit Deerlijk zich een jaar lang de Vastgoedbelofte van het Jaar mag noemen.

Meer

Raad van bestuur CIB Oost-Vlaanderen

Voorzitter
Secretaris
Penningmeester
Bestuurder
info@immodeprins.be
Bestuurder

Provinciaal advies CIB Oost-Vlaanderen

Advocaat
09 277 99 90

Leden

CIB Oost-Vlaanderen hoofdlid
CIB Oost-Vlaanderen kantoorlid
CIB Oost-Vlaanderen kantoorlid
CIB Oost-Vlaanderen kantoorlid
CIB Oost-Vlaanderen hoofdlid
CIB Oost-Vlaanderen hoofdlid
Meer:
1
...

Contact

CIB Oost-Vlaanderen vzw
Industriepark 3a - 9052 Zwijnaarde

Secretariaat

Annick Soetens
T. 09 220 22 05 - F. 09 220 23 31
cib@cibovl.be

 

 

Ledenconsulenten

Ledenconsulent
ernst.driezen@cib.be
Diensthoofd Ledendienst & Partner Manager
helen.mortier@cib.be
Medewerker
annick.soetens@aktimmo.eu
09 220 22 05

Aanbevolen