CIB Vlaams-Brabant

Inleiding

Welkom

Het bestuur van CIB Vlaams-Brabant Brussel heet je welkom in haar beroepsvereniging. CIB Vlaams-Brabant Brussel draagt professionalisme hoog in het vaandel. Wie als makelaar, syndicus, beheerder of bouwpromotor een correcte dienstverlening aan zijn klanten wil garanderen dient de snel wijzigende wetgeving op de voet te volgen. Hierbij komt CIB haar leden te hulp: door het verlenen van een brede waaier aan diensten blijft een CIB-makelaar op een vlotte manier geïnformeerd over alle facetten van het beroep. Up-to-date modelcontracten, permanente informatie over nieuwe wetgeving en juridische ondersteuning zorgen ervoor dat de vastgoedprofessional zijn beroep op een efficiënte wijze kan uitoefenen.  

Ook als consument pluk je daar de vruchten van! Je kan namelijk met een gerust hart een beroep doen op een CIB-vastgoedprofessional voor al jouw vastgoedtransacties.

Op deze website vinden zowel professionelen als consumenten meer informatie over de werking van onze beroepsorganisatie. Veel surfplezier!

Voor meer informatie over het CIB-lidmaatschap kan je terecht bij onze ledenconsulent Ernst-Jan Driezen: ernst.driezen@cib.be.

In De Kijker

  • Het 18de CIB Vastgoedcongres bracht op vrijdag 8 december maar liefst 1.500 vastgoedprofessionals naar Oostende. De sfeer herbeleven? Bekijk het foto- en videoverslag. Met de logingegevens van je inschrijving kan je de presentaties van de workshops downloaden.

  • CIB Vlaanderen reikte op donderdag 1 juni in Tour & Taxis de Real Estate Awards uit. Het Kempense vastgoedkantoor Hillewaere werd verkozen tot Vastgoedondernemer van het Jaar, terwijl Vastgoed Tine Dujardin uit Deerlijk zich een jaar lang de Vastgoedbelofte van het Jaar mag noemen.

Meer

Raad van bestuur CIB Vlaams-Brabant

Voorzitter
Ondervoorzitter
Afgevaardigd bestuurder
Penningmeester
Bestuurder
Meer:
1

Provinciaal advies CIB Vlaams-Brabant

Advocaat
02 787 90 65
Advocaat
02 787 90 69

Leden

CIB Vlaams-Brabant kantoorlid
CIB Vlaams-Brabant kantoorlid
CIB Vlaams-Brabant kantoorlid
CIB Vlaams-Brabant hoofdlid
CIB Vlaams-Brabant hoofdlid
CIB Vlaams-Brabant kantoorlid
Meer:
1
...

Contact

CIB Vlaams-Brabant Brussel vzw
Louis Melsensstraat 8 - 3000 Leuven

Secretariaat
Assia Khltent
056 528 723
secretariaat@cib-brusselvlaamsbrabant.be

Ledenconsulenten

Ledenconsulent
ernst.driezen@cib.be
Ledenconsulent
michel.engelbosch@cib.be
Secretariaat
assia.khltent@skarabee.com
Diensthoofd Ledendienst & Partner Manager
helen.mortier@cib.be

Aanbevolen