NieuwsRSS

Vandaag is het de Dag van de Ondernemer. Dus ook van alle vastgoedmakelaars en syndici. Dank om de baksteendroom van menig consument dag in dag uit waar te maken!

17/11/2017

Als het van Vlaamse parlementsleden Jelle Engelbosch (N-VA) en Katrien Partyka (CD&V) afhangt, komt er snel een verzekering die huurders in staat moet stellen hun huur te blijven betalen als ze ongewild hun inkomen verliezen.

17/11/2017

De Nieuwstraat in Brussel staat niet langer mee aan de kop van duurste locaties in België om winkelruimte te huren. De titel gaat dit jaar alleen naar de Meir in Antwerpen, zo blijkt uit een nieuwe studie van vastgoedconsultant Cushman & Wakefield.

16/11/2017

Naast de courante bankverrichtingen willen steeds meer Belgen ook het afsluiten van een woonlening zoveel mogelijk digitaal laten verlopen. Dat bericht De Tijd.

16/11/2017

Het is niet nodig dat de overheid de voorwaarden voor woonkrediet nog verder aanscherpt. De banken zijn streng genoeg om wanbetalingen te voorkomen, zegt een studie door de KU Leuven.

16/11/2017

De nieuwe wet die kraken strafbaar stelt, is vanaf donderdag officieel van kracht. Daardoor kan de politie nu ingrijpen als een woning - ook als die op dat moment niet werd bewoond - gekraakt wordt.

16/11/2017

Steeds meer Nederlanders verdienen net te veel voor een sociale woning, maar te weinig om te huren op de privémarkt. Volgens het Nederlandse Planbureau dreigen deze mensen tussen wal en schip te vallen op de woningmarkt. Het zou gaan om zo’n 425.000 gezinnen.

14/11/2017

Pagina's