Onze partner: Concordia

Concordia

Sinds geruime tijd vormen CIB Vlaanderen en Concordia, als verzekeringsmakelaar, sterke structurele partners. Binnen het partnership bieden CIB Vlaanderen en Concordia verzekeringsoplossingen aan op maat van de vastgoedsector en aan exclusieve voordeeltarieven voor CIB leden.

Een brede waaier van verzekeringsproducten wordt aangeboden en richt zich onder meer op de uitoefening van vastgoedmakelaars-, syndicus- en rentmeesteractiviteiten, maar ook op enkele niches zoals toeristisch vakantieverhuur. Daarnaast werden er ook op bedrijfsniveau enkele verzekeringsoplossingen uitgewerkt zoals de collectieve cyber- en hospitalisatieverzekering.

In het dossier Concordia op cib.be, vind je alle informatie over de verzekeringsproducten binnen het partnership met Concordia. Indien je meer specifieke informatie wenst over een verzekering dan wel één van de verzekeringen wenst af te sluiten, dan kan je hiervoor rechtstreeks bij Concordia terecht.

Ledenvoordeel
Verder lezen?

Gelieve aan te melden om deze inhoud te bekijken. CIB-leden hebben vrije toegang tot de volledige website door middel van een login en paswoord. Ben je nog geen CIB-lid?

Lid wordenAanmelden of Registreren
Vragen over deze partnership of de voordelen als lid?
Contacteer onze ledendienst via de contactpagina.

Contactgegevens

Concordia
09 222 06 22

Ontdek in 1, 2, 3 hoeveel het CIB lidmaatschap bedraagt voor jouw kantoor dankzij de CIB lidmaatschap simulator.

Deze browser is niet compatibel met CIB Vlaanderen. Gebruik een andere browser om onze website te kunnen gebruiken.